Ik sta weer in de Management Team

In de Management Team van deze week staat opnieuw een artikel over mij in de cursussen-rubriek.

Journalist Michiel Blijboom was deze keer bij de startbijeenkomst van het Get Clients Now!-programma en schreef daarover zijn stuk onder de titel “Workshop “Zoek je eigen niche” roert in de pijn”.

Vorige jaar was Blijboom – die even tussen haakjes ook een leuk weblog heeft – bij mijn workshop Overwin je worsteling met acquisitie en toen raakte hij niet uitgepraat over mijn “verlegenheid” – lees hierover mijn eerdere weblogbericht.

Over mijn verlegenheid schrijft hij deze keer niet. Hij noemt mijn workshop “heerlijk”. En ik krijg een acht van hem.

8 antwoorden op “Ik sta weer in de Management Team”

 1. Gefeliciteerd! Enne…. die 8 is heel terecht hoor. Ik gebruik de “Laura-momenten” nog veelvuldig.
  Met groet,
  Marjolein

 2. Hee, wat leuk Laura! Ik had nl. tegen Michiel gezegd dat hij deze workshop van jou eens moest bijwonen. Dat advies heeft hij dus blijkbaar opgevolgd! Leuk om te horen!
  Groetjes,
  Daphne

 3. Zie je Laura, you keep them coming back for more! 🙂
  Proficiat met de publicatie!
  Overigens wel een interessant thema, ‘de eerste indruk’, en hoe die soms geen fluit uitmaakt. Het is volgens mij een grote mythe dat je meteen als een perfect persoon moet inslaan als een bom. En soms is de persoonlijkheid van iemand een dun frontje op een krachtige ziel, die vol inzicht en energie van waarde is voor anderen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen artikelen

Weblogs: wat zijn het en wat kunnen ze voor je doen?

Ik houd van schrijven en vind het leuk om mijn ideeën te delen over mijn passie: effectieve marketing voor zelfstandige ondernemers in de dienstverlening. Om die reden liep ik al maanden rond met het idee een weblog te beginnen en nu is het er eindelijk van gekomen!

Wat ik echter merk, is dat als ik mensen erover spreek, velen nog niet weten wat een weblog (of kortweg blog) is en wat je er aan zou kunnen hebben. Daarom wilde ik in dit bericht ingaan op de vraag: wat is een weblog en in hoeverre kun je het gebruiken als marketingtool?

Het grote misverstand over een volle coachpraktijk

Sandra, een vrouw die ik laatst sprak, heeft een coachopleiding gevolgd en wil nu eindelijk haar grote droom gaan realiseren: een eigen coachpraktijk. Vanaf september wil ze echt gaan starten. Ze heeft een kamer in haar huis ingericht met prettige stoelen en een handig koffiezetapparaatje gekocht. Voorlopig werkt ze 1 dag per week, maar haar droom is om op den duur een volle praktijk te hebben zodat ze goed kan verdienen.

“Reken maar uit”, zegt ze. “Als ik met iedere klant drie sessies doe per maand, en ik vraag daarvoor 750 euro, dan hoef ik maar 10 klanten te hebben of ik verdien al 7500 euro per maand. Dat is veel meer dan in de parttime job die ik eerst had. Als ik er 20 heb, verdien ik 15.000 per maand, een inkomen dat echt mijn stoutste verwachtingen zou overtreffen”.

Dit werkt niet meer voor mij…

Laatst gaf ik een event, de Reis naar Rijkdom, voor 170 mensen. Het was fantastisch en we hadden enorm veel plezier. Mensen kwamen naar me toe om te vertellen hoe blij ze waren met wat ze leerden.

Op het einde van de dag gebeurde er iets.

Een vrouw stond op. Ze had een uitgeprinte versie van de landingspagina van het event in haar hand en las eruit voor: “In deze tekst lees ik dat je het bij dit event ook over X  [een onderwerp dat ik beloofd had in mijn tekst] zou hebben. Dat onderdeel heb je nog niet gegeven. Kun je dat alsnog doen?”