Aanbod

High level programma

Voor veel kennisondernemers betekent ondernemen HEEL hard werken. Het genereren van leads gaat moeizaam en je vraagt vaak te lage prijzen. Het HIGH LEVEL jaarprogramma is erop gericht je hierbij te helpen. Het helpt je om met een high-end aanbod een topinkomen te verdienen in de helft van de tijd. Zodat je met heel weinig klanten al heel goed kunt verdienen. Hiermee schep je de mogelijkheid om door de breken naar een veel hoger inkomen. Terwijl je toch veel meer vrije tijd in je agenda hebt.

Een jaarprogramma waarmee je je inkomen verdubbelt en je uren halveert

Lees verder

Diamond programma

Het Diamond-programma helpt je op de meest persoonlijke manier. Geef je bij interesse op voor een gesprek.

Onderneem je op een hoog niveau en wil je dit onder Laura’s begeleiding verdubbelen?

Lees verder

Het Leverage Event

Het Leverage-Event leert je de principes om in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk te verdienen, tegen zo laag mogelijke kosten. Voor ervaren ondernemers.

Je leert hoe je in minimale tijd en tegen zo laag mogelijke kosten zoveel mogelijk verdient.

Lees verder

Businesscoach Certificatieprogramma

Als je je bedrijf wil richten op het coachen van ondernemers is dat een heel goed plan. Er komen steeds meer ondernemers en ze hebben een enorme behoefte aan businesscoaching. Businesscoaching is heel vervullend omdat je mensen grote transformaties kunt zien maken. Daarom noem ik businesscoaching de ultieme vorm van coaching. Je klanten gaan meer verdienen en hun potentie komt tot ontwikkeling. Het is fantastisch om daaraan te kunnen bijdragen.

Leer hoe je een succesvolle high-end businesscoach wordt

Lees verder

Strategiegesprek

SPECIAAL VOOR ADVISEURS, COACHES EN/OF TRAINERS: LEER NU IN EEN GRATIS GESPREK MET ONS WELKE MOGELIJKHEDEN ER VOOR JE ZIJN OM JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN EN VEEL MEER TE VERDIENEN (VOORBIJ DE €100.000 PER JAAR), ZODAT JE FINANCIËLE VRIJHEID BEREIKT, VOLOP VRIJE TIJD HEBT EN VERVULLING ERVAART

Je eigen strategie om voorbij de 100.000 euro per jaar te komen

Lees verder

Geweldig verdienen, met elegantie en gemak

High-end klanten krijgen moet zo simpel mogelijk. Leer in dit ebook hoe je met slechts één e-mail van 11 woorden met de beste klanten in gesprek komt.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse artikelen over high-end marketing