Over Laura

Laura Babeliowsky is één van Nederlands bekendste businesscoaches.

Afgelopen jaren heeft ze letterlijk duizenden ondernemers geholpen met nieuwe ideeën en kennis over het opbouwen van een succesvol bedrijf. Veel van haar ideeën zijn inmiddels gemeengoed geworden en worden algemeen toegepast.

In haar praktijk zag ze dat één van de belangrijkste problemen van succesvolle dienstverlenende ondernemers is dat ze vastlopen in tijd en complexiteit. Hierdoor dreigen ze overwerkt te raken, verdienen ze te weinig en kan hun bedrijf niet langer groeien.

Haar aanpak is erop gericht juist in zo min mogelijk tijd je bedrijf te runnen, zo simpel mogelijk, voorspelbaar en betrouwbaar. Terwijl je toch heel goed verdient en onbeperkte groei mogelijk is. Hierdoor kun je een leven van hoge kwaliteit creëren: tijd hebben voor alle zaken die belangrijk zijn, en tegelijk een heel goed inkomen hebben.

Laura studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Ze is in Amerika gecertificeerd als businesscoach via de International Association of Women in Coaching. Ze is ook de oprichter van de eerste businesscoach-opleiding in Nederland: het Businesscoach Certificatieprogramma.

Laura is een veelgelezen publicist over ondernemers-succes op internet en heeft een publiek van duizenden lezers. Er verschenen artikelen over haar in Het Financieele Dagblad, nrc.next, Sprout, Tijdschrift voor Coaching, Management Team en Het Parool, en trad op in interviews op radio en tv.

Ze woont met haar echtgenoot afwisselend in Amsterdam en Bari, Zuid-Italië, in een huis met uitzicht op de Adriatische Zee.

Kun je ook €100.000 vragen voor een programma aan een klant?

Wie zou dat willen betalen en waarom? Ik geef je in onderstaande video een aantal verrassende mindsets:

 

Geweldig verdienen, met elegantie en gemak

High-end klanten krijgen moet zo simpel mogelijk. Leer in dit ebook hoe je met slechts één e-mail van 11 woorden met de beste klanten in gesprek komt.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse artikelen over high-end marketing