Testimonials

Albertine Piels

“Ik verkocht in één maand 2 programma's van €60.000”

"Met behulp van Laura haalde ik in één maand evenveel omzet als heel vorig jaar."

Babette Soegies

“€52.000 VERDIEND IN 1 WEEK”

"Ik ben hele goede prijzen gaan vragen voor mijn programma. Zo verdiende ik in 2 weken tijd maar liefst €52.000. Inmiddels heb ik €100.000 verdiend, terwijl ik nog maar 1 jaar bezig ben met mijn bedrijf."

Petra Fehring

“DIT JAAR AL €200.000 VERDIEND EN HET IS PAS SEPTEMBER”

"Wat ben ik blij! Ik zit nu al op een omzet van €200.000 per jaar, en ben hard op weg dit jaar €300.000 te bereiken!"

Greetje Bunnens

“€50.000 VERDIEND MET EEN 6-MAANDENPROGRAMMA”

"Vroeger werkte ik uurtje-factuurtje en voerde ik gewoon opdrachten uit. Laura leerde me hoe ik met high-end programma’s kon werken en dat is zoveel interessanter en geeft veel meer voldoening. Ik kan de klanten zoveel meer waarde bieden dankzij deze formule! En het is geweldig met ze te werken."

Suzanne van Schaik

“Mijn omzet is keer drie gegaan in drie keer zo weinig tijd”

"Ik wilde niet alleen leren hoe ik een goede businesscoach kan zijn voor mijn klanten, maar ik wilde ook hele goede businesscoaching voor mijn eigen bedrijf."

Eva Brouwer

“Laura is de bron voor heel veel businesscoaches”

"Ik leerde dat je altijd een Diamond-aanbod in je achterzak moet hebben. Ook al weet je niet eens of je het gaat verkopen. Toen heb ik er één gemaakt helemaal geïnspireerd op mijn ideale klant. En toen heb ik het verkocht."

Miriam Hekker

“Ik werk nu met mijn ideale klanten”

"Ik werk nu met mijn ideale klanten, waar ik onwijs veel energie van krijg. Ik ben nog maar net begonnen, dat gevoel heb ik van Laura gekregen. Mijn partner schept inmiddels over mij op. En dat deed hij ervoor niet."

Meriam Slijkerman

“In 2 dagen had ik mijn investering eruit”

"In 2 dagen had ik de investering in het Diamond programma eruit, want ik kreeg 3 nieuwe klanten voor €49.000. Ik ben geland als ondernemer en weet waar ik naar toe wil."

Welmoet Babeliowsky

“Veel mensen hebben een goede omzet te danken aan Laura”

"Laura is één van de beste businesscoaches van Nederland. Ze zet mensen aan om resultaten te behalen. Ze loopt op de troepen vooruit en heeft veel mensen beïnvloed in Nederland."

Monique Leenen

“Laura is een pittige dame die haar mening geeft”

"Laura is de moedigste persoon die ik in mijn leven ben tegengekomen. Ze toont leiderschap, want ze neemt besluiten die nodig zijn in haar leven en in haar bedrijf. Laura daagt haar klanten uit om stappen te zetten. Ze geeft haar mening, omdat ze vindt dat ze het nodig hebben én er recht op hebben. Klanten die al jaren met haar werken, blijven continu nieuwe dingen leren."

Carina van Reeven

“Ben in staat om een aantal klanten heel goed te helpen”

"Ik ben nu in staat om een aantal klanten tegelijkertijd echt heel goed te helpen om een transformatie te maken. Hoe gaaf is dat! Alles wat ik nu leer bij meer klanten, gebruik ik weer bij mijn volgende klanten. Daarmee wordt mijn aanbod exponentieel beter en slimmer. Ondertussen is mijn werk-privé balans een stuk beter geworden. Voor mijn omgeving ben ik nu een relaxter mens."

Wim Jumelet

“Ik kan nu meer klanten tegelijkertijd helpen”

"Laura kan me op betrokken en slimme wijze helpen bij het ontwikkelen en verkopen van programma's. Daardoor kan ik nu meer klanten tegelijkertijd helpen. Als interimmer kon ik dat in het verleden niet."

Femke Hogema

“Dit jaar €250.000 omzet”

"Voordat ik een programma van Laura volgde, moest ik heel hard werken voor een jaaromzet van ruim €100.000. Nu heb ik een heel relaxed bedrijf. Terwijl mijn omzet dit jaar is gestegen naar €250.000. Bovendien neem ik nu elke week een extra vrije middag die ik besteed met mijn kind."

Jonas Follmi

“Tijdens het programma mijn omzet meer dan verdubbeld”

"Tijdens het volgen van Laura's programma heb ik mijn omzet meer dan verdubbeld. Laura laat ook haar kwetsbare kant zien en toont aan dat je daarmee succesvol kunt zijn. Komend jaar verwacht ik €200.000 à €250.000 omzet te maken."

Yvette Hooites Meursing

“Mijn investering in 3 weken terugverdiend”

"Door het leren aantrekken van de juiste klanten, zijn mijn resultaten én die van mijn klanten sterk verbeterd. Mijn investering in Laura's programma had ik in 3 weken terugverdiend. En in het eerste kwartaal had ik al 60% van mijn gewenste jaaromzet behaald."

Meriam Slijkerman

“In ruim een half jaar bijna €200.000 omzet”

"Niet gedacht, maar wel gehoopt: in ruim een half jaar tijd heb ik bijna €200.000 omgezet. Ik werk nu maximaal 20 uur in de week. Daardoor heb ik alle tijd voor mijn kinderen. Laura's programma heeft me heel veel opgeleverd."

Karen van Riel

“Binnen 50 minuten een programma verkocht van €15.000”

"Binnen 50 minuten heb ik een programma verkocht van €15.000. De klant was klaar om te kopen. De beslissing was al gemaakt voordat het gesprek werd aangevraagd. Ik hoefde bijna niets meer te doen. Zo sterk is de marketing die we bij Laura hebben geleerd. Met Laura's programma is mijn blik zo verbreed dat het mijn leven veranderd heeft."

Anne Quaars

“Ik zit nu op €30.000 gemiddeld per maand”

"Dankzij Laura (en Monique) is mijn hele mindset over ondernemen compleet veranderd. Hierdoor heb ik de afgelopen 2 maanden evenveel verdiend als waar ik vorig jaar 6 maanden over deed."

Martine Teeselink

“BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMMA VAN €10.000 VERKOCHT”

"Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma. En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur."

Marc van Waasbergen en Karin Muller

“€100.000 VERDIEND IN 6 MAANDEN”

"We merkten dat onze tijd opraakte en dat we niet verder konden groeien. Dat wilden we niet, want we hebben heel veel ambitie. Al na 2 weken hadden we €35.000 verdiend."

Wanda Vendrig

“DE EERSTE 9 MAANDEN VAN DIT JAAR AL €100.000 VERDIEND”

"Ik ben jarenlang kindercoach geweest en verdiende ongeveer €25.000 per jaar, wat best veel is voor een kindercoach. Ik ging me nu richten op ouders die in een vechtscheiding verwikkeld waren. En dat werd een groot succes!"

Paul van Keulen

“BINNEN 14 DAGEN MIJN PROGRAMMA VOOR €23.500 VERKOCHT”

"Laura leerde me dat ik high-end programma’s moest gaan creëren. Meteen daarna haalde besloot ik een programma te creëren en dit aan te bieden aan bedrijven."

Ann van Riet

“€25.000 VERDIEND MET 1 GROEP”

"Ik had eigenlijk veel klanten. Ik had een wachtlijst van 2 maanden, maar ik vroeg heel lage prijzen: tussen de €50 en €70 per uur. Ik deed veel individuele sessies en losse workshops van een dag. Ik zat al helemaal vol, dus ik kon nooit meer gaan verdienen. De manier van werken klopte niet. Ik ben langere programma’s gaan aanbieden tegen hogere prijzen."

Brenda van Dijk-Vermeulen

“€37.500 VERDIEND IN 2 WEKEN (EN NOG NIET EENS EEN WEBSITE)”

"Laura heeft me geholpen een totaal andere kijk op ondernemen te krijgen. Ik durf nu de waarde te vragen die ik echt waard ben."

Heleen ter Avest

“2,6 KEER ZOVEEL VERDIEND, MAAR MINDER GEWERKT”

"Jarenlang achtereen lag mijn omzet telkens rond de €22.000. Daarvoor werkte ik heel hard."

Jolien Slavenburg

“€130.000 IN 1 JAAR MET ONS EIGEN PROGRAMMA”

"Voorheen durfde ik nauwelijks €900 te vragen en nu vind ik het heel vanzelfsprekend om €1.700 voor een dag te vragen."

Marina Korf

“VAN €20 PER UUR NAAR €5.000 VOOR EEN JAARPROGRAMMA”

"Toen ik van Laura hoorde over high-end programma’s realiseerde ik me dat dat de oplossing was, want anders zou ik nooit mensen echt goed kunnen helpen."

Charlotte van Asseldonk

“IK DURF NU GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN”

"Bij Laura heb ik heel erg geleerd om een continue stroom van klanten te krijgen. Ik heb geleerd om heel effectief verkoopgesprekken te voeren, waarin ik ook mezelf ben."

Geweldig verdienen, met elegantie en gemak

High-end klanten krijgen moet zo simpel mogelijk. Leer in dit ebook hoe je met slechts één e-mail van 11 woorden met de beste klanten in gesprek komt.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse artikelen over high-end marketing