Testimonials

Anne Quaars

“Ik zit nu op €30.000 gemiddeld per maand”

“Dankzij Laura (en Monique) is mijn hele mindset over ondernemen compleet veranderd. Als het zo doorzet verdrievoudig ik dit jaar mijn omzet.”

Bekijk hier de video van Anne

Babette Soegies

“€52.000 VERDIEND IN 1 WEEK”

“Ik ben hele goede prijzen gaan vragen voor mijn programma. Zo verdiende ik in 2 weken tijd maar liefst €52.000. Inmiddels heb ik €100.000 verdiend, terwijl ik nog maar 1 jaar bezig ben met mijn bedrijf.

De kwaliteit van mijn leven is hierdoor enorm toegenomen. Ik kan helemaal zelf mijn tijd indelen en ben er voor de kinderen als ze uit school komen. Het is echt waanzinnig, ik ben enorm dankbaar.”

Martine Teeselink

“BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMMA VAN €10.000 VERKOCHT”

“Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma. En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur.

Inmiddels hebben we ook een programma van €20.000 verkocht. We zitten nu al op € 130.000 dit jaar en zijn op weg de €200.000 dit jaar te halen. Echt hele grote stappen. Dankjewel Laura.”

Petra Fehring

“DIT JAAR AL €200.000 VERDIEND EN HET IS PAS SEPTEMBER”

“Wat ben ik blij! Ik zit nu al op een omzet van €200.000 per jaar, en ben hard op weg dit jaar €300.000 te bereiken!

Doordat ik zo goed verdien, kan ik ook zelf virtuele assistenten gaan inhuren om werk van me over te nemen, waardoor mijn groei nog veel sneller kan gaan. Ik ben Laura heel erg dankbaar!”

Marc van Waasbergen en Karin Muller

“€100.000 VERDIEND IN 6 MAANDEN”

“We merkten dat onze tijd opraakte en dat we niet verder konden groeien. Dat wilden we niet, want we hebben heel veel ambitie. Al na 2 weken hadden we €35.000 verdiend.

Inmiddels hebben we een kleine ton omgezet in 6 maanden tijd en hebben we een financiële buffer opgebouwd. Dat geeft heel veel rust!”

Wanda Vendrig

“DE EERSTE 9 MAANDEN VAN DIT JAAR AL €100.000 VERDIEND”

“Ik ben jarenlang kindercoach geweest en verdiende ongeveer €25.000 per jaar, wat best veel is voor een kindercoach. Ik ging me nu richten op ouders die in een vechtscheiding verwikkeld waren. En dat werd een groot succes!

Ik bied nu VIP-dagen, events en 3 maandenprogramma’s aan. De eerste 9 maanden van dit jaar heb ik daarmee al €100.000 verdiend! En daar ga ik dit jaar zeker overheen. Dit komt echt door high-end programma’s, anders was het zeker niet gelukt. Dank je wel Laura!”

Paul van Keulen

“BINNEN 14 DAGEN MIJN PROGRAMMA VOOR €23.500 VERKOCHT”

“Laura leerde me dat ik high-end programma’s moest gaan creëren. Meteen daarna haalde besloot ik een programma te creëren en dit aan te bieden aan bedrijven.

Dit heeft ertoe geleid dat ik binnen 14 dagen mijn 6 maanden programma voor €23.500 heb verkocht. Voor alle sceptici onder ons, dit werkt echt!”

Camiel van Hoegee

“METEEN IN 1 JAAR MIJN €100.000 BINNENGEHAALD”

“Eerst moest ik keihard werken voor een inkomen van zo’n €60 – 70.000 per jaar. Mijn manier van werken was dat ik sessies per uur met mijn klanten deed, zoals gebruikelijk is in het hulpverleningscircuit.

Sinds ik Laura’s programma volgde, heb ik meteen datzelfde jaar mijn eerste €100.000 binnengehaald. High-end programma’s waren hierbij een belangrijke sleutel.”

Ann van Riet

“€25.000 VERDIEND MET 1 GROEP”

“Ik had eigenlijk veel klanten. Ik had een wachtlijst van 2 maanden, maar ik vroeg heel lage prijzen: tussen de €50 en €70 per uur. Ik deed veel individuele sessies en losse workshops van een dag. Ik zat al helemaal vol, dus ik kon nooit meer gaan verdienen. De manier van werken klopte niet. Ik ben langere programma’s gaan aanbieden tegen hogere prijzen.

Dit heeft mij het volgende gebracht: ik verdien veel meer geld, dat is heel fijn, maar mijn klanten gingen ook veel meer doen! Met 1 groep van mensen die allemaal €2.500 betaalden, verdiende ik €25.000!”

Greetje Bunnens

“€50.000 VERDIEND MET EEN 6-MAANDENPROGRAMMA”

“Vroeger werkte ik uurtje-factuurtje en voerde ik gewoon opdrachten uit. Laura leerde me hoe ik met high-end programma’s kan werken. Dat is veel interessanter en geeft meer voldoening. Ik kan de klanten meer waarde bieden dankzij deze formule! En het is geweldig met ze te werken.

Bij de laatste lancering heb ik 10 deelnemers à €5.000 binnengehaald voor mijn 6-maandenprogramma. Dat betekent dus €50.000! Ik ben ervan overtuigd dat je met jezelf en ook met je bedrijf professioneler en meer high level overkomt (en bent) als je met high-end programma’s werkt.”

Brenda van Dijk-Vermeulen

“€37.500 VERDIEND IN 2 WEKEN (EN NOG NIET EENS EEN WEBSITE)”

“Laura heeft me geholpen een totaal andere kijk op ondernemen te krijgen. Ik durf nu de waarde te vragen die ik echt waard ben.

Hierdoor heb ik €37.500 verdiend in 3 weken tijd. Ik kan alleen maar zeggen had ik het maar eerder gedaan, want het heeft me zoveel opgeleverd.”

Heleen ter Avest

“2,6 KEER ZOVEEL VERDIEND, MAAR MINDER GEWERKT”

“Jarenlang achtereen lag mijn omzet telkens rond de €22.000. Daarvoor werkte ik heel hard.

Vandaag noteerde ik een omzet van €57.500 tot nu toe. En ik heb zeker niet 2,6 keer zo hard gewerkt. Ik vind het ongelooflijk! Dank Laura.”

Jolien Slavenburg

“€130.000 IN 1 JAAR MET ONS EIGEN PROGRAMMA”

“Voorheen durfde ik nauwelijks €900 te vragen en nu vind ik het heel vanzelfsprekend om €1.700 voor een dag te vragen.

In januari hadden we een mijlpaal, want toen zijn we ons eerste 6 maanden programma gestart en doen we het leukste wat we ooit gedaan hebben. Wij realiseren hiermee een omzet van €130.000 dit jaar. Terwijl we deze niche en doelgroep pas net gekozen hebben.”

Marina Korf

“VAN €20 PER UUR NAAR €5.000 VOOR EEN JAARPROGRAMMA”

“Toen ik van Laura hoorde over high-end programma’s realiseerde ik me dat dat de oplossing was, want anders zou ik nooit mensen echt goed kunnen helpen.

Het verschil tussen vroeger en nu: vroeger verdiende ik maximaal €200 met een werkdag van 10 uur intensieve arbeid. Nu verdien ik €1.000 per dag met slechts een paar uurtjes werk, op sommige 5 urige werkdagen zit ik er al overheen.”

Charlotte van Asseldonk

“IK DURF NU GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN”

“Bij Laura heb ik heel erg geleerd om een continue stroom van klanten te krijgen. Ik heb geleerd om heel effectief verkoopgesprekken te voeren, waarin ik ook mezelf ben.

En waarin klanten allemaal ja zeggen op de producten die ik aanbied. Dus ik heb geleerd hoe dat moet, ik durf mijn aanbod te doen, tegen een goede prijs en ik krijg een ja. Dus ik ben haar daar heel dankbaar voor.”

Geweldig verdienen, met elegantie en gemak

High-end klanten krijgen moet zo simpel mogelijk. Leer in dit ebook hoe je met slechts één e-mail van 11 woorden met de beste klanten in gesprek komt.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse artikelen over high-end marketing