Voornaam
Achternaam
E-mail
HIGH LEVEL LEVERAGE
Een event van Laura Babeliowsky

21 en 22 november 2019

Een uitnodiging aan alle sterke, ambitieuze ondernemers die het beste uit hun bedrijf en leven willen halen
Je kunt nu je ticket kopen! Let op: er zijn nog slechts 10 plaatsen beschikbaar. Dus koop je ticket snel
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Dus koop je ticket snel
Het event is uitverkocht. Geef je hier op voor de wachtlijst
Als je het gevoel hebt dat “gewoon al gek genoeg” is, of je zit vol twijfels over wat je precies met je bedrijf wil, of je krijgt de kriebels bij het woord "ambitie", dan past dit niet bij je...

Maar als je iets buitengewoons van je leven wil maken en heel veel impact wil hebben, dan is dit event WEL voor jou.

Je bent al een succesvolle ondernemer en je hebt een hele staat van dienst. Maar je ziet ook dat de zaken snel aan het veranderen zijn.

Dagelijks komen er concurrenten bij. Vaak bieden ze precies wat jij doet. Hun prijzen zijn echter veel lager, zodat ze hordes klanten krijgen. Ze zijn erg goed in marketing en zichtbaarheid.

Dat steekt. Want jij weet dat je de echt GOEDE professional bent, met de beste resultaten, de meeste ervaring en de sterkste ideeën.

Maar nu lijkt het alsof je zomaar inwisselbaar bent.

Je neiging is misschien steeds MEER te gaan doen. Je wil ook online programma’s. Grote events. Steeds harder werken. De hele dag op Linkedin en Facebook zitten.

Maar je hebt het al zo druk. Je wil juist MINDER hard werken.

Je wil vooral met je vak bezig zijn. DAT is je grootste drijfveer. En niet de hele dag achter de computer zitten.

Je ziet gewoon niet hoe het verder moet en denkt er wel eens over om de handdoek in de ring te gooien.

TENZIJ… je het als een kans gaat zien!

Iedere uitdaging heeft de oplossing al in zich…

In plaats van mee te geven aan hoe iedereen het doet, kies je juist de omgekeerde weg.

Dit is je kans om je definitief te onderscheiden. Je autoriteitspositie te claimen. Echt te gaan OOGSTEN wat je al die jaren hebt opgebouwd.

Alleen nog te werken met de beste (en leukste) klanten. Een veel slimmere manier kiezen om te marketen. Niet met “massieve actie”, maar de JUISTE actie.

Niet kiezen voor lage prijzen en hordes klanten, maar om klanten te helpen op de allerbeste manier. De enige manier die echt de moeite waard is.

Zodat je echt doorbreekt naar de top. Veel verdient. Weinig werkt.
BIJ LEVERAGE GAAN WE WERKEN AAN 6 SUCCESFACTOREN VAN JE BEDRIJF
1
HOE JE EEN UNIEKE POSITIONERING CREËERT

Leverage helpt je om jezelf opnieuw uit te vinden

De frisse, nieuwsgierige drive van vroeger ben je een beetje kwijt. En die wil je weer terug.

Wat nodig is, is vernieuwing. Nieuwe creatieve en innovatieve ideeën waarmee je niet alleen je eigen bedrijf vernieuwt, maar misschien zelfs hele nieuwe niches en bedrijfstakken creëert.

Waarmee je meteen weer voorop loopt. Anderen kunnen alleen nog maar volgen.

Leverage leert je wat je kunt doen om deze nieuwe, innovatieve positionering te krijgen, waarin je onvergelijkbaar bent met anderen en je concurrenten achter je laat.

2
EEN AUTORITEITSPOSITIE IN JOUW VAKGEBIED BEREIKEN

High-end klanten willen werken met de beste aanbieders in de markt. Je wordt voor hen interessant als je een krachtige, inspirerende leider bent, waarmee je hun leven verandert.

Het zijn je vernieuwende en inspirerende ideeën die je onweerstaanbaar maken. EN de manier waarop je ze formuleert.

Bij Leverage leer je hele simpele manieren om je autoriteitspositie te claimen. Klanten kunnen niet meer om je heen.

3
ONWEERSTAANBAAR & ONVERGETELIJK WORDEN

De beste klanten willen op de best mogelijke manier geholpen worden. Niet met een ebook, een video of een workshop met 1.000 mensen.

Ze willen de hoogst mogelijke transformatie maken in de minste tijd. Want ze zijn ambitieus en willen het beste van hun leven maken.

Bij Leverage leer je hoe je een aanbod creëert waarmee je de hoogste waarde voor klanten kunt leveren.

Je geeft bijvoorbeeld niet meer eenmalige workshops waarvoor je moet reizen naar hot en her, waar de kennis voor deelnemers het ene oor in en het andere oor uit gaat, maar je biedt hoogwaardige programma’s waarmee je fenomenale resultaten bereikt.

Je aantrekkingskracht kan hierdoor enorm toenemen. Een klant van mij ging zo het 10-voudige verdienen van wat ze eerder had gedaan.

4
WERKEN OP DE MEEST MINIMALISTISCHE MANIER

Als supersuccesvolle ondernemer past het niet om te “zwoegen” en te “beulen”. Het maakt je alleen maar onaantrekkelijk voor de klant die je wil aantrekken.

Mensen die een zee van vrije tijd hebben, zijn het echte rolmodel. En dat kan ook jij worden.

Een voor 90% lege agenda is echt mogelijk. Het wil niet zeggen dat je in die 90% niets doet. Wat je wel doet, is op je best functioneren, zodat je de klant op de beste manier helpt.

Tijdens Leverage ga je opnieuw kijken naar de manier waarop je werkt en hoe je dit tot een minimum kunt terugbrengen.

Dan kun je bijvoorbeeld weer iedere dag je kinderen uit school halen. En ze er ook naar toebrengen.

Terwijl je tegelijk de mogelijkheid schept om juist MEER te verdienen.

(Om goed te verdienen is namelijk tijd nodig ;-) ).

5
MOEITELOOS JE HIGH-END KLANTEN BEREIKEN

Veel marketinggoeroes leren je hoe je klanten moet krijgen met eindeloos veel lanceringen, salesfunnels en “massieve” actie.

Dat je eindeloos moet bellen met mensen die niet bij je passen. Iedere dag moet bloggen. Vlogs moet maken. Maar is dat wel hoe je wil leven? Het kost heel erg veel tijd.

Er is een veel slimmere manier. Een manier die je rechtstreeks in contact brengt met de best mogelijke klanten.

Bij Leverage leer je wat je kunt doen.

6
MET GEMAK & ELEGANTIE JE AANBOD VERKOPEN VOOR TOPPRIJZEN

Een high-end leven vraagt om high-end salesvaardigheden.

Dit ben je meester tot in de details. Je weet precies wat je moet zeggen en wat je niet moet zeggen om de koop te krijgen met de best mogelijke klanten.

In dit onderdeel krijg je baanbrekende inzichten. Je leert onder andere DE vraag die je binnen 10 minuten aan je klant moet stellen, om te weten of iemand gaat kopen of niet. (Denk eens aan de tijd die je dat gaat besparen!).

Dit zijn precies de vaardigheden waarmee mijn klanten hun programma’s verkopen voor €25.000 à €35.000 per stuk.

VIND JEZELF OPNIEUW UIT
In november ga ik voor de derde keer het 2-daagse event HIGH LEVEL LEVERAGE geven dat precies voor jou als leider in je vakgebied bedoeld is.

Een intiem event dat al bijna uitverkocht is en dat ik nu ook openstel voor het publiek.

Een event voor ondernemers aan de top. Omdat je weet dat je daar het beste tot je recht komt.

Er zijn nog slechts 10 plaatsen beschikbaar.
DIT IS EEN EVENT VAN LAURA BABELIOWSKY
Laura Babeliowsky is een van Nederlands bekendste businesscoaches. De afgelopen jaren heeft ze letterlijk duizenden ondernemers geholpen.

Met vernieuwende ideeën heeft ze het speelveld voor zelfstandige ondernemers compleet veranderd. Ze heeft het “high-end ondernemen” in Nederland geïntroduceerd, waardoor veel ondernemers veel meer zijn gaan verdienen en nu werken onder hun eigen voorwaarden. 

Vele, nu bekende internet-ondernemers, hebben een programma bij haar gevolgd.

Over Laura verschenen artikelen in de Sprout, Financieel Dagblad, Nrc-next, het Parool en Managementteam. Haar boek “Het geheim van 100.000 euro per jaar” stond 55 dagen in de Managementboek top 10.

Jarenlang gaf ze grote events met honderden ondernemers. Tegenwoordig richt ze zich voornamelijk op een exclusieve groep high-end klanten die aan de top willen ondernemen.

Klanten van Laura bereiken binnen enkele maanden de €100.000 en groeien daarna verder.
“Wat ik heel erg waardeer aan Laura, is dat ze me elke keer weer uitdaagt. Elke keer heb ik het gevoel dat ik zo’n stap heb gezet. En dan een week later zegt ze: ‘Doe er nog een stapje bij’. Dan heb ik elke keer zo’n moment van: ‘Oh help’. En toch lukt het dan weer. Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma.

En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur! Inmiddels hebben we ook een programma van €20.000 verkocht. We zitten nu al op €130.000 dit jaar en zijn op weg de €200.000 dit jaar te halen. Echt hele grote stappen. Dankjewel Laura.”

~ Martine Teeselink – Outdo.nl 
BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMMA VAN €10.000 VERKOCHT
IN 1 WEEK 2 JAARPROGRAMMA'S VERKOCHT TER WAARDE VAN €52.000
"Ik vind het echt heerlijk hoe Laura me helpt. Het voelt als een warm bad. Tegelijk daagt ze me enorm uit. Ik ben hele goede prijzen gaan vragen voor mijn programma. Zo verdiende ik in 2 weken tijd maar liefst €52.000! Inmiddels heb ik €100.000 verdiend, terwijl ik nog maar 1 jaar bezig ben met mijn bedrijf.

De kwaliteit van mijn leven is hierdoor enorm toegenomen. Ik kan helemaal zelf mijn tijd indelen en ben er voor de kinderen als ze uit school komen. Het is echt waanzinnig, ik ben enorm dankbaar."

~Babette Soegies - Soegiesstrategie.nl
"We merkten dat onze tijd opraakte en dat we niet verder konden groeien. Dat wilden we niet, want we hebben heel veel ambitie. Meteen in ons eerste contact met Laura kregen we al zoveel ideeën die we direct zijn gaan toepassen.

Al na 2 weken hadden we €35.000 verdiend. Inmiddels hebben we een kleine ton omgezet na 6 maanden tijd en hebben we een financiële buffer opgebouwd. Dat geeft heel veel rust!"

~ Marc van Waasbergen en Karin Muller – LinkLeaders.nl
€100.000 IN 6 MAANDEN
€150.000 OMGEZET IN 1 JAAR
“Voor ik bij Laura kwam, liep ik er tegenaan dat ik veel te afhankelijk was geworden van andere professionals en bureaus om klanten te krijgen. Wat ik dankzij Laura’s programma ging doen, is workshops geven en dan een aanbod doen voor strategiesessies. Dat heeft het grote verschil gemaakt, waardoor ik veel meer klanten kreeg.

Mijn bedrijf is nu compleet veranderd. Financieel gaat het heel goed. Afgelopen jaar heb ik €150.000 omgezet en dit jaar alweer €30.000 in de eerste 2 maanden. Ik ben Laura heel erg dankbaar voor alles dat ik van haar geleerd heb om deze ommekeer te realiseren.”

~ Aart Brezet – Drivesatschool.nl
OVER DIT EVENT
Dit event is speciaal bedoeld voor gevorderde en ervaren ondernemers. Mijn idee is, dat als je al een succesvolle ondernemer bent, dat je dan ook graag bij andere succesvolle, ambitieuze ondernemers wil zijn, om je aan te spiegelen en door geïnspireerd te worden. Dit is dus niet het soort event waar je vooral anderen moet gaan coachen, omdat je tussen beginners zit. Het is een event waar je je juist uitgedaagd wordt op jouw eigen niveau en kunt leren van elkaar.

Dit event is dus minder geschikt voor je, als je:
  •  Nog in de beginfase bent waarin je je afvraagt wat je überhaupt moet gaan doen
  •  Erg onzeker bent over je talenten en ambities 
  •  Ook al ben je succesvol, niet openstaat om verder te leren (goede ondernemers weten, dat ze in ieder stadium van hun bedrijf, weer opnieuw leerling moeten zijn) 
  •  Je in deze fase financieel of emotioneel niet in de mogelijkheid bent om in jezelf te investeren
Je kunt nu je ticket kopen! Let op: er zijn nog slechts 10 plaatsen beschikbaar. Dus koop je ticket snel
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Dus koop je ticket snel
Het event is uitverkocht. Geef je hieronder op voor de wachtlijst
Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte wanneer aanmelden mogelijk is
Koop nu je ticket voor €997 excl. btw.

Betaling in 3 termijnen is mogelijk voor €347 excl. btw elk. Een partner neem je mee voor €497 excl. btw. Aanmelding hiervoor is mogelijk na aankoop van je ticket.
VERNIEUWENDE IDEEËN, INSPIRERENDE MENSEN, GOEDE GESPREKKEN
Het event vindt plaats op 21 en 22 november 2019 en duurt 2 dagen, van 9.00 tot 17.00. De eerste dag vindt ook een avondprogramma plaats (van 20.00 – 21.30 uur).

Neem alleen deel als je er de 2 hele dagen inclusief avond bij kunt zijn, omdat alle onderdelen onderling verbonden zijn. Aan te raden is ook om in het hotel te overnachten, zo haal je er het meeste uit.

Graag ontmoet ik je in november!

Laura Babeliowsky
Laura Babeliowsky BV  |  Laura Babeliowsky
Johannes Verhulststraat 204 Hs  |  1075 HE Amsterdam  |  020 81 00 220  |